SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 16:24
Yılport Samsunspor sahasında Antalyaspor’u 2-0 mağlup etti Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Yılport Samsunspor, Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda Bitexen Antalyaspor’u konuk etti. Karşılaşmayı Yılport Samsunspor 2-0 kazandı.

Yılport Samsunspor ve Bitexen Antalyaspor ilk yarıda karşılıklı ataklarda bulunsa da iki ekip adına da beklenen gol gelmedi ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya Yılport Samsunspor iyi başladı. İstekli oyununun karşılığını dakikalar 59’u gösterdiğinde Marius Mouandilmadji attı golle aldı. Marius, Holse’nin pasını iyi değerlendirdi ve kaleciyle karşı karşıya geldiği pozisyonda topu filelere gönderdi. Skor 1-0 oldu.

Müsabakanın devamında iki ekipte karşılıklı ataklarına devam etti. Yılport Samsunspor’un devre arasında kadrosuna kattığı 3 oyuncudan 2’si karşılaşmanın ikinci yarısında görev aldı. Muja 69., Raman ise 77.dakika oyuna dahil oldu.

Yılport Samsunspor 90.dakika skoru 2-0’a getirdi. Yeni transferler Raman ve Muja oyuna dahil olduktan sonra etkisini gösterdi. Raman sağ kanattan ceza sahasına topu gönderdi, Holse topu Muja’nın önüne indirdi ve taze kan Muja topu filelere gönderdi ve maçı bitiren golü takımına kazandırdı. Holse ise karşılaşmadaki ikinci asistini yaptı.

Maçta başka gol olmadı ve Yılport Samsunspor, Bitexen Antalyaspor’u 2-0 mağlup etti.

Bu karşılaşmanın ardından Yılport Samsunspor maç eksiğiyle düşme potasında başladığı maçta puanını 29 yaparak 13.sıraya yükseldi.

0 Yorum

Yorum Yap