• Samsun
  • Son Güncelleme 21:20
Yılport Samsunspor, İstanbulspor maçı sonrası kamuoyu açıklamasında bulundu Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Yılport Samsunspor, İstanbulspor maçı sonrası kamuoyu açıklamasında bulunarak Türkiye Futbol Federasyonu’nu gerekeni yapmaya davet etti.

Türk Spor Kamuoyu ve Samsunspor Camiasının Dikkatine,

Son zamanlarda müsabaka hakemlerinin özellikle Kulübümüz Samsunspor’a karşı neredeyse tüm müsabakalarda ilginç bir yaklaşımı bulunmakta, açık penaltı ve kırmızı kart olarak nitelendirilen çoğu pozisyon iyi niyeti aşacak şekilde gözardı edilmektedir.

Dün oynanan İstanbulspor karşılaşmasındaki skandal hakem kararları yine oynanan futbolun önüne geçmiştir.

İlgili müsabakada açık bir şekilde iki penaltı ve bir kırmızı kart pozisyonu görmezden gelinmiştir. Daha vahim olan ise tartışmasız herkes tarafından penaltı olarak nitelendirilen iki pozisyonda müsabaka hakemi VAR’a dahi gitmemiş ve verdiği tüm kararlarla herkesin kafasında ciddi soru işareti oluşturmuştur. Açık şekilde kırmızı kart olarak nitelendirilen pozisyonda ise kulübümüz futbolcusunun dizine tabanla basılmıştır.

Açık iki penaltı pozisyonunda VAR’a dahi gidilmemesi ve tabanla dize basma hareketinin gözardı edilmesinin hiçbir açıklanabilir yanı bulunmamaktadır. Bu skandal kararlar sonucunda; tüm kulüp teknik ekip ve oyuncularımız ile fedakar cefakar taraftarlarımızın hakkı yenmektedir. Her zaman adil futbolu savunan Kulübümüz buna müsaade etmeyecek, haksız kararlar veren kişi ve kurumlar karşısında hakkını sonuna kadar arayacaktır.

Futbolda hakkaniyet, eşitlik ve adalet adına, Türkiye Futbol Federasyonu’nu bir kez daha gerekeni yapmaya davet ediyoruz…

 

SAMSUNSPOR FUTBOL KULÜBÜ

0 Yorum

Yorum Yap