SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 09:53
Yılport Samsunspor, 5. Eleme turunda bugün C.Alanyaspor’a konuk olacak Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Yılport Samsunspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. eleme turunda bugün Trendyol Süper Lig ekiplerinden Corendon Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek.

Alanya Oba Stadı'nda oynanacak mücadele bugün saat 17.00'de başlayacak ve karşılaşmaya Süper Lig Hakemi Alper Akarsu yönetecek. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak karşılaşmayı kazanan takım, son 16 turuna adını yazdıracak.

Kupaya 4. eleme turundan dâhil olan Yılport Samsunspor sahasında Tokat Belediye Plevnespor'u 3-0 yenerek tur atlamış rakibi Corendon Alanyaspor ise üçüncü turda Kütahyaspor'u 4-1, dördüncü turda ise Kocaelispor'u 1-0 mağlup ederek adını 5.tura yazdırmıştı.

Yılport Samsunspor’da Okan Kocuk, Zeki Yavru, Rick Van Drongelen, Alim Öztürk, Lubomir Satka, Emre Kılınç, Taylan Antalyalı, Morkye Fofana, Ait Bennasser, Marius Mouandilmadji, Carlo Holse ve Flavian Tait maç kadrosuna alınmadı.

Afrika Kupası nedeniyle milli takımlarında bulunan Nanu, Olivier Ntcham, Kingsley Schindler ve sakatlığı devam eden Gaetan Laura da Corendon Alanyaspor maçında forma giyemeyecek.

 

0 Yorum

Yorum Yap