• Samsun
  • Son Güncelleme 22:11
Yaza 'elveda' kışa 'merhaba' Görseli
SPOR

Canik Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından yaz ayları başında başlatılan 'Basketbol yaz spor okulları' yapılan şenlikle sona erdi.

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!


Samsun'da pandemi sonrası spor okulları çalışmalarını başlatan ve basketbol kategorisinde 180 öğrenciye eğitim veren Canik Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, gerçekleştirdiği şenlik ile yaz sezonunun kapanışını gerçekleştirdi. Canik Atatürk Spor Salonu'nda tecrübeli antrenör Cem Beşiroğlu nezaretinde basketbolun inceliklerini öğrenen minik sporcular keyifli anılarda biriktirme fırsatı buldu.

 


Salonlara hasret kalmıştık

Pandemi sonrası spor okulları çalışmalarına hız verdiklerini belirten Antrenör Cem Beşiroğlu, "Kovid-19 pandemisi nedeniyle uzun süredir spor salonlarına hasret kaldık. Neyseki o günleri artık geride bırakmaya başladık. Canik Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak basketbol kategorisinde sporcularımıza hizmet vermeye başladık. Yaklaşık 180 sporcu bünyemizde yer aldı. Yaz aylarının başında açtığımız spor okullarımızı gerçekleşen şenlik ile tamamladık. Önümüzdeki aylarda kış spor okullarıyla yeniden minik öğrencilerimize 'merhaba' diyeceğiz" dedi.  


 

0 Yorum

Yorum Yap