SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 20:30
Yab-Pa'dan çağrı var Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarıspor'da hafta sonu Altay ile oynanacak play-out müsabakasının hazırlıkları sürüyor. 
 
Yab-Pa Kadın Futbol takımı play-out müsabakasında Altay ile Pazar günü saat 12.00'da evinde karşı karşıya gelecek. Zorlu maç öncesi Başkan Ali Akyüz, Teknik Sorumlu Suat Demirtaş ve oyuncular Samsunluları tribüne davet etti.  

Play-out maçı öncesi açıklamalarda bulunan Başkan Akyüz, "İlk defa bu sene Süper Lig'e katıldık. Tabi zorluklar yaşadık. Oyuncularımız elimizden gitti. Maddi imkansızlıklardan transfer yapamadık. Genel ağırlıklı bu günlerimize Samsun'un çocukları ile geldik. Şimdi ise play-out maçında ligin güçlü takımlarından Altay ile eşleştik. Gönlümüz isterdi ki kamp yapmak ama, o gücümüzde olmadığı için kamp yapamadık. Sahamız da çalışmalarımızı yaptık. 

Pazar günü bekliyoruz

Play-outlarda iki maçtan oluşacak ve ilk karşılaşma Samsun'da oynanacak. Evimizde güzel bir galibiyet alıp, İzmir'e gitmek istiyoruz. Orada da güzel bir skor alıp Süper Lig'de kalmak istiyoruz. Süper Lig önümüzdeki sezon daha da zor olacak. 6 profesyonel takım daha katılacak. Ama bizim önceliğimiz şehir adına mücadele etmek. Biz Samsun adına güzel şeyler yapmak istiyoruz. Ama sadece biz değil şehrin tüm dinamiklerinin de bize destek olmasını istiyoruz. Bizim maçlarımızda hiç bir siyasi yada bürokrat maçlarımıza gelmezken, deplasmana gittiğimizde ise o sahiplenmeyi gördüğümüzde boynumuz bükük kalıyor. Bu kapsamda taraflı tarafsız belediye başkanlarımızı, sivil toplum kuruluşlarını herkesi maça davet ediyorum. Bu şehrin takıma, kızlara sahip çıkmasını istiyorum.

Ligde kalacağız

Teknik Sorumlu Suat Demirtaş ise, "Ligin ikinci devresi yaptığımız takviyelerle birlikte takımda bir ilerleme oldu. Ben kızlarımıza güveniyorum. Bir sezonun mükafatını play-out maçlarında göreceğiz. Takımın başına geldiğimde takıma güvendiğimi söylemiştim. Hala bu geçerli biz Süper Lig'de kalacağız. Kızlarımız iyi çalışıyor. Sakatlıklarımız vardı ama yavaş yavaş toparlandı. Bir terslik olmazsa ilk defa tam kadro sahada mücadele edeceğiz. Bu takım sadece Yab-Pa'ya ait değil, tüm Samsun'a ait. En azından son maçta bizi Altay maçında desteklemelerini istiyoruz" 

Takım Kaptanları Gamze Ekici, "Play-out'lara çok sıkı bir şekilde çalıştık. Çok önemli bir karşılaşma bu maçın telafisi yok. Hem Samsun'da hemde İzmir'de galip gelmek istiyoruz. Taraftarımıza yarın güzel bir futbol izletmek istiyoruz. 

Esra Karaoğlu, "Galatasaray maçında kendim de dahil sakatlık yaşayan arkadaşlarımız oldu. Bu maç bizim için çok önemli. Ligde kalmamız için çok önemli bir karşılaşma. Ben Samsunlulardan destek bekliyorum.   

Yabancı oyuncu Stegas, "Sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. İnşallah güzel bir maç çıkartacağız. Kendi adıma sahada bambaşka biri olup elimden gelenin en iyisini yapacağım. Bu kapsamda tüm taraftarı tribüne bekliyoruz. 

0 Yorum

Yorum Yap