• Samsun
  • Son Güncelleme 07:28
Türkiye'de eşi benzeri yok Görseli
SPOR

Türkiye'de eşi benzeri olmayan dev etkinlik 'Samsun Küçük Dev Adamlar Futbol Turnuvası' oynanan maçlarla başladı. Bu şenlik ile minik kramponlar yeşil sahalara kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Tükiye'de eşi benzeri olmayan 'Samsun Küçük Dev Adamlar Futbol Turnuvası' oynanan maçlarla başladı. İlkadım Baruthane suni çim sahada startı verilen dev futbol şenlikte Küçük Dev Adamlar kategorisinde (2009 doğumlu) 42 takım, Mini Minikler (2010 doğumlu) 36 takım ve Süper Mini Minikler (2011-2012 doğumlu)  36 takım, toplam 114 takım 2 bin 280 sporcu yer alacak.  

Yaza 'merhaba' dediler

Romatem sponsorluğundaki turnuvanın açılışına, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, TÜFAD Samsun Başkanı Hakkı Bayrak, TFFHGD Samsun Şube Başkanı Samet Çiçek, TFF Samsun İl Temsilcisi Hasan Özbulut, amatör taban birlikleri, antrenör ve aileler katıldı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Samsun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF) iş birliği ile yapılan turnuva 5 Ağustos tarihinde oynanacak final müsabakaları ile son bulacak.

turnuva 2 Görseli

turnuva 2

turvuva Görseli

turvuva

Hakem ve takımlara çiçek verildi Görseli

Hakem ve takımlara çiçek verildi

Dev turnuva başladı Görseli

Dev turnuva başladı

Hakkı Bayrak Görseli

Hakkı Bayrak

0 Yorum

Yorum Yap