SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 12:01
Türkiye Futbol Federasyonu’ndan Süper Kupa açıklaması Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Riyad'da Süper Kupa öncesi Suudi yetkililerden bazı taleplere ret cevabının gelmesinin ardından kulüplerden tepki geldi.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçı öncesinde Suudi yetkililerin bazı taleplere ret yanıtı vermesinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu'ndan açıklama geldi.

TFF'den yapılan açıklamada, "Süper Kupa Maçı Türk Bayrağımız huzurunda, 100. Yıl Kutlama Etkinlikleriyle, Şehitlerimiz için saygı duruşuyla ve sanatçı Norm Ender’in okuyacağı İstiklal Marşımız ile başlayacaktır. Bu konuda yapılan dezenformasyona itibar etmeyiniz." denildi.

Suudi yetkililerin aldığı kararların ardından İki kulüp harekete geçti

Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe, bu akşam Turkcell Süper Kupa maçında karşılaşacak. Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda saat 20.45'te oynanacak müsabaka öncesinde Suudi yetkililerin aldığı kararlar iki kulübü harekete geçirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) edinilen bilgiye göre karşılaşma öncesinde İstiklal Marşı'nın okunacağı ve Türk bayrağının açılacağı vurgulandı. Takımların sahaya 'Yurtta Sulh, Cihanda Sulh' pankartı ile Atatürk posteri ve tişörtü ile çıkma isteğinin ise çözüme kavuşturulması bekleniyor.

Öte yandan Fenerbahçe ve Galatasaray yetkililerinin yaşanan durumla alakalı görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.

0 Yorum

Yorum Yap