• Samsun
  • Son Güncelleme 07:34
Transferler öncesi Hüseyin Eroğlu SBB TV'de konuştu. İşte merak edilenler... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Yılport Samsunspor’da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, SBB TV ekranlarında yayınlanan '55. Dakika' programının özel konuğu oldu. 

TFF 1. Lig'de devre arasına 32 puanla 2. sırada giren Kırmızı-Beyazlı ekip, ikinci devre hazırlıklarına Cuma günü Antalya'da başlayacak kamp etabıyla hazırlanacak. 

55. Dakika programında özel açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Eroğlu, transferler ve gidecek oyuncular ve ikinci yarı hakkında açıklamalarda bulundu. 

Aceleci davranmıyoruz
Transfer çalışmaları hakkında konuşan Hüseyin Eroğlu, "Devre arası transfer yapmak elbette kolay değil. Lig’de mücadele eden bütün takımlar en iyi transferi yapmak istiyorlar. Biz ara transfer döneminde takımımıza en iyi katkıyı sağlayacak karakterli ve bize uygun oyuncuları kadromuza dahil etmek istiyoruz. Aceleci davranmıyoruz, başkanımız ve icra kurulumuz ile birlikte hareket ediyoruz" dedi. 

Ser verip sır vermedi
Özellikle sosyal medyada son günlerde isimleri Samsunspor ile transfer dedikodularına karışan Barış Alıcı ve Ghayas Zahid, Abdurrahim Dursun ile ilgili tecrübeli Teknik Direktör Eroğlu, "Şu anda bu isimlerle ilgili bir şey söylemek doğru olmaz. Özellikle ben göreve geldikten sonra bir çok eski oyuncularım Samsunspor ile anıldı. 

Süper Lig'i bekliyoruz
Ancak biz göreve geldikten sonra devre arasına kadar bize en iyi şekilde katkı sunacak futbolcuları kadromuza katmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dünya kupası nedeniyle Süper Lig bizim ligden daha sonra bitiyor. Bu nedenle Süper Lig'den yapacağımız transferlerde dezavantajımız var" ifadelerini kullandı.

 

Diomande gerçeği 
Samsunspor’un sezon öncesi lisansını çıkarmadığı ve kadroda yer vermediği fildişi sahili futbolcu Diomande hakkındaki sorulara cevap veren Hüseyin Eroğlu, "Yabancı kontenjanımızı Boldrin ile boşalmasının ardından Tomane’yi kadromuza kattık. Ligin ikinci yarısında Diomande’yi kadromuzda düşünmüyoruz ve bu futbolcunun yerine farklı bir ismi transfer edeceğiz" dedi.

Taraftarımız bizi desteklesin 
Tribündeki taraftar sayısına üzüldüklerini belirten Eroğlu, "Bizler sahada elimizden geleni yapıyoruz. Ligin ilk yarısını 32 puanla ikinci sırada bitirdik. Samsunspor büyük bir camia. Taraftarın gücünü herkes biliyor, istiyoruzki daha fazla taraftarımız tribünlerde bizleri desteklesin. İkinci yarı bambaşka bir Samsunspor'u taraftarlarımıza izlettireceğiz" diye konuştu.

 
 

0 Yorum

Yorum Yap