• Samsun
  • Son Güncelleme 23:36
TFF'den "Antrenörlere" gelişim semineri Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Türkiye Futbol Federasyonu ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen "2. Sürekli Gelişim Semineri" Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde düzenlendi. 

Semineri Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Samsun ASKF Başkanı Şener Aydın, TÜFAD Samsun Şube Başkanı Hakkı Bayrak, TFFHG Samsun Şube Başkanı Samet Çiçek, TFF Samsun İl Temsilcisi Hasan Özbulut ve 150 kursiyer katıldı.

TABAN BİRLİKLERİ UYUM İÇERİSİNDE
Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, “Seminerin hayırlara vesile olmasını ve gelişimi sağlaması rabbimden diliyorum. Biz taban birlikleri olarak, uyum içerisinde çalışmak zorundayız. Böyle bir zorunluluğumuz var. Farklı illerdeki arkadaşlarım, Samsun’un özellikle futbol branşında gelişiminin çok iyi olduğunu, taban birliklerinin çok iyi uyum içerisinde çalıştığını bana söylediler. Bu bakış açışıyla alakalı bir durum. Atandığım günden bu yana görmüş olduğum bu uyum ve beraberlik çok güzel. Eğitim seminerleri her zaman çok önemlidir. Zamanın ve ortamının gerektirdiği şekilde kendini yenilemek lazım. Bu seminerlere katılımın olması çok güzel. İnşallah verimli olacaktır” diye konuştu.

TEŞEKKÜR PLAKETİ
İl Müdürü Feyzullah Dereci, eğitim veren Spor Bilimleri Öğretim Üyesi Dr. Hamza Küçük, teşekkür plaketi takdim etti. Seminer, Samsunspor Futbol Akademisi Direktörü Yücel Uyar, Çocuk ve Genç Sporcularda Beslenme konusunda Büşra Atmaca Özay ve Antrenör Eğitmeni Nedim Karadeniz’in verdiği eğitimlerle sona erdi. 

0 Yorum

Yorum Yap