• Samsun
  • Son Güncelleme 04:18
Terme'den madalyalara ambargo... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Minikler Taekwondo Samsun İl Birinciliği müsabakalarında Terme Taekwondo Spor Kulübü fırtınası esti. Kulüp tatamide 13 madalya kazanarak bir rekora imza attı 

Terme Taekwondo Spor Kulübü, Minikler Taekwondo Samsun İl Birinciliği müsabakalarında madalyalara adeta ambargo koydu. Canik Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen müsabakalara 16 sporcu ile katılan kulüp 13 madalya kazanma başarısı gösterdi. 

Sırada Dünya Şampiyonası var

Terme ekibi 6 altın, 2 gümüş ve 5 bronz madalya kazanma başarısı gösterdi. Takımın yıldız isimlerinden Eylül Karadaş ve Emine Karaçuka yeni hedeflerinin dünya şampiyonası olduğunu belirterek, "Çok büyük bir mutluluk yaşıyoruz. Artık bundan sonraki hedefimiz 2022 yılında Bulgaristan’da yapılacak Dünya Şampiyonası. İnşallah onu da Türkiye'ye getireceğiz" diye konuştular. 

Haklı gurur yaşıyorum

Turnuvanın en değerli oyuncusu ve sayı kralı Nisanur Akay, "Gerçekten çok çalıştık. Çok zorlu antrenmanlar yaptık. Antrenörümüz ve  teknik heyetimiz bizi turnuvaya çok iyi hazırladı. Müthiş bir başlangıç yaptık, sonunu da güzel getirdik. Ringe çıktık ve her şey kendiliğinden geldi. Turnuvanın en yüksek skorlu maçlarını yaparak sayı kralı oldum, en değerli oyuncu seçildim. Hiç aklımda yokken hayal edemeyeceğim şeyler yaşadım. Her şey arkadaşlarım ve Kulübüm sayesinde oldu. Takım arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

0 Yorum

Yorum Yap