• Samsun
  • Son Güncelleme 22:50
Samsunspor'a sürpriz isim... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsunspor'da hoca konusunun bu hafta içerisinde netlik kazanması bekleniyor. Çok sayıda teknik adamla yan yana getirilen Kırmızı-Beyazlılar, sürpriz bir isimle anlaşmayı hedefliyor.

Yılport Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım önderliğinde yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Teknik Direktör, transferler ve yeni sezon kamp programı üzerinde çalışan Kırmızı-Beyazlı yönetim şampiyonluğa götürecek bir kadro kurmayı hedefliyor.

Başkan Yıldırım görüşecek

Teknik Direktör konusunda çok sayıda isimle yan yana anılan Samsunspor'da bu konuda bu hafta içerisinde net bir adımın atılması bekleniyor. Çağdaş Atan ile prensipte anlaşan ancak sonrasında yolları ayıran Kırmızı-Beyazlılar, sürpriz bir teknik adamı takımın başına getirmeyi hedefliyor. Adı şimdilik sır gibi saklanan teknik adamın önümüzdeki günlerde Başkan Yüksel Yıldırım ile İstanbul'da bir araya geleceği öğrenildi. Samsunspor'un şu ana kadar gündeme gelen teknik direktörler içerisinde sadece Çağdaş Atan ile ciddi adımların atıldığı diğer isimler ile hiçbir şekilde temas kurulmadığı iddia edildi. 

0 Yorum

Yorum Yap