• Samsun
  • Son Güncelleme 10:35
Samsun'un gururları Süper Lig'e hazırlanıyor... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun'u Kadınlar Futbol Süper Lig'de temsil eden Yab-Pa Akademi, yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor.  

TFF Kadınlar Futbol Süper Lig'de 2021-2022 sezonunda boy gösterecek olan Yab-Pa Akademi, sezona sıkı bir şekilde hazırlanıyor. SBB TV'de yayınlanan 'Spor Sayfası'nın' sezon öncesi konukları ise Başkan Ali Akyüz, Teknik Sorumlu Ersin Aksu ve takım kaptanı Burcu Yıldız oldu. 

Şampiyonluk parolası ile yeni sezona hazırlanan Kırmızı-Beyazlı ekibin kadrosundan birçok oyuncu Fenerbahçe, Trabzonspor ve Çaykur Rizespor'a transfer oldu. 

Başkan Demir'e teşekkür 

Son yıllarda 'kadın futbolunun' daha çok geliştiğini söyleyen Başkan Ali Akyüz, "Yab-Pa Akademi olarak yeni sezona en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Aramızdan çok sayıda oyuncu Fenerbahçe, Trabzonspor ve Çaykur Rizespor gibi takımlara transfer oldu. Maddi gücü iyi olan takımlar sağlam bir ekip oluşturdu. Liglerimizin Aralık'ta başlaması planlanıyor. TFF'nin katılım bedeli olarak istediği rakamlar ise bizim gibi geliri pek olmayan takımları zorluyor. Bizlere her zaman destek olan Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Mustafa Demir'e teşekkür ediyoruz. Amatör spor kulüplerimize vermiş olduğu destekler bizleri mutlu ediyor" dedi. 

Hazırlıklar sürüyor

Teknik Sorumlu Ersin Aksu'da, "Kadın futbol takımının sorumluluğu çok daha fazla. Sezona en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Bazı yeni isimleri aramıza kazandırdık. Transferde çalışmalarımız yine büyük bir titizlik içerisinde sürüyor. 2021-2022 sezonunda Yab-Pa Akademi'ye yakışır bir performans sergilemek istiyoruz" diye konuştu.

 

Kaptan iddialı konuştu

Kaptan Burcu Yıldız ise, "Takım içerisinde bir aile ortamı oluşturduk. Herkes yapması gerekenleri biliyor ve ona göre hareket ediyor. Samsun şehri olarak önde gelen isimlerin bizlere destek olmasını bekliyoruz. Eğer gerekli desteği alırsak ligde bizi kimse tutamaz. Yıllardır futbol oynuyorum, şimdi hedefim Yab-Pa Akademi'yi başarıya ulaştırmak" dedi


 

0 Yorum

Yorum Yap