• Samsun
  • Son Güncelleme 04:48
Samsunspor'un bileği bükülmüyor Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Deplasmanda Tuzlaspor ile karşılaşan Yılport Samsunpor, rakibini 2-1'lik skorla mağlup ederek 3 puanın sahibi olsu ve ligde 2. sıraya yükseldi. 

Spor Toto TFF 1. Lig 13. hafta müsabakasında Yılport Samsunspor deplasmanda Tuzlaspor ile karşı karşıya geldi. Sancaktepe Stadyumu'nda oynanan müsabakadan Kırmızı-Beyazlı ekip sahadan 2-1'lik skorla galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu. 10 kişi kalan rakibi karşısında 3 puana ulaşan Samsunspor, bu sonuçla ligde 23 puanla 2. sıraya yerleşti. 

Maça istediği gibi başlayamayan Yılport Samsunspor 39. dakikada Tuzlaspor'dan Matta'nın golüne engel olamadı ve soyunma odasına 1-0 geride gitti. 

Galibiyet golü Muhammet'ten

İkinci 45 dakikaya değişiklikle başlayan Kırmızı-Beyazlılar, gol bulma yollarına gitti. 63. dakika Harris'in ortasında ceza sahası içerisinde topla buluşan golcü Tangue skora beraberlik getirdi(1-1). 80. dakikada ise Samsunspor'un genç oyuncusu Muhammet Ali Özbaskıcı, attığı golle takımını 2-1 öne geçirdi. Maçın geri kalan bölümlerinde başka gol sesi çıkmayınca Samsunspor, sahadan 2-1 galip ayrıldı. 

0 Yorum

Yorum Yap