• Samsun
  • Son Güncelleme 07:25
Samsunspor'dan mutlusu yok... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

 

Samsunspor deplasmanda gol yağmuruna dönen maçta Denizlispor'u 3-2 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Samsunspor TFF 1. Lig 7.hafta maçında Denizlispor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Denizli Atatürk Stadyumu'nda oynanan ve gol yağmuruna dönen maçtan Yılport Samsunspor 3-2'lik skorla galip ayrılmayı başardı. 

Samsunspor geride tamamladı

Sezona şampiyonluk parolası başlayan Samsunspor, 6 puanla 16. sırada bulunan Denizlispor karşı karşıya geldi. Maça istediği gibi başlayamayan Kırmızı-Beyazlılar, Yasin Öztekin ile net gol pozisyonundan faydalanamadı. Tehlikeli atak geliştiren ev sahibi ekip Denizlispor 12. dakikada Mayi ile 1-0 öne geçti ve devre bu skorla tamamlandı(1-0).

 

Melih perdeyi kapattı

İkinci 45 dakikaya hızlı başlayan taraf Samsunspor oldu. Kırmızı-Beyazlılar, 48. dakikada Yasin'in golüyle skora denge getirdi. Kontra ataklar ile öne geçme şansı arayan Samsunspor, 71. dakikada Hasan Kılıç'ın penaltı golüyle skoru 2-1'e getirdi. Bu gole Denizlispor 75'de Ömer Şişmanoğlu ile cevap verdi(2-2). Golden 2 dakika sonra Samsunspor, oyuna sonradan giren Melih ile yeniden 3-2'lik skorla öne geçti. Maçın geride kalan bölümlerinde başka gol sesi çıkmayınca Samsunspor zorlu deplasmandan 3 puanla dönmeyi başardı. 

0 Yorum

Yorum Yap