• Samsun
  • Son Güncelleme 04:24
Samsunspor'dan flaş kararlar... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsunspor'da Genel Menajer Mustafa Aztopal'ın ayrılığından sonra scout ekibi ile de yolların 1 Kasım'dan ayrılacağı açıklandı. Ayrıca Gökhan Karadeniz ve Mehmet Akyüz kadro dışı bırakıldı

Yılport Samsunspor'da ayrılıklar yaşanmaya devam ediyor. Genel Menajerlik görevinden istifa eden ve istifası yönetim tarafından kabul edilen Mustafa Aztopal'dan sonra scout ekibi ile de yolların ayrılacağı açıklandı. Ayrıca son günlerde alınan olumsuz sonuçların ardından Gökhan Karadeniz ve Mehmet Akyüz'de kadro dışı bırakıldı. 

Samsunspor'dan resmi açıklama

Samsunspor Kulübü'nden yapılan resmi açıklamada, "A takım oyuncularımızdan Mehmet Akyüz ve Gökhan Karadeniz süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştır. Yeniden yapılanma çerçevesinde aktif görev alan scout ekibinin görevine 1 Kasım 2021 tarihi itibariyle son verilecektir. Camiamızın beklentisi olan başarıyı elde etmek ve hedeflerimize ulaşabilmek adına yapılacak tüm çalışmalar için Teknik Direktörümüz Sayın Fuat Çapa'ya tam yetki verilmiştir. Alınan kararların camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz" ifadelerine yer verildi.  

0 Yorum

Yorum Yap