• Samsun
  • Son Güncelleme 16:20
Samsunspor'dan 'Çilek' transferi... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Hücum hattına takviye yapmak için kollarını sıvayan Samsunspor, yıldız isme teklif yaptığı öğrenildi. Kırmızı-Beyazlılar'da liste başı Olympiakos'lu Cedric Bakambu var. 

Transferde aceleci davranmak istemeyen Yılport Samsunspor bir çok oyuncu ile gündeme geliyor. Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ve Yardımcı Antrenör Halit Eroğlu'da listede yer alan oyuncuları yakın markaj altına alıyor.

Kırmızı-Beyazlı ekibin listesinde ise Dia Saba, Malcuit, Okan Kocuk gibi isimlerin yanı sıra yıldız oyuncularda bulunuyor. Süper Lig'de alternatifli bir kadro kurmayı hedefleyen Samsunspor, Olympiakos'da forma giyen Kongolu 1.82'lik santrafor Cedric Bakambu'ya teklif yaptığı öğrenildi. Para konusunda Bakambu eğer Kırmızı-Beyazlılar'ın istediği seviyeye inerse bu transfer gerçekleşebilir. 

Bursaspor'da oynadı 
2014-2015 sezonunda Süper Lig'de Bursaspor forması giyen ve gösterdiği performansla 7.5 milyon Euro'ya La Liga'nın güçlü temsilcisi Villarreal'e giden 31 yaşındaki Kongolu hücum oyuncusu Bakambu; bu sezon Yunan takımı Olympiakos'ta 30'u ilk 11, 37 karşılamada şans buldu ve 18 kez rakip fileleri havalandırdı. Bakambu 2 kez de gol pası hazırladı. 

0 Yorum

Yorum Yap