• Samsun
  • Son Güncelleme 17:30
Samsunspor'da yoğun tempo Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsunspor, Bolu kampınu oldukça yoğun geçiriyor. Kırmızı-Beyazlı ekip önce Sakaryaspor ardından Azerbaycan 1. Lig ekiplerinden Sumqayıt PFK ile hazırlık maçı oynayacak. 

Yeni sezon hazırlıkları için Bolu'nun Gerede İlcesi'nde bulunan Yılport Samsunspor'da çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Şu ana kadar iki hazırlık maçı oynayan kırmızı beyazlı ekibin, 4 günde oynayacağı 2 hazırlık maçında rakipleri belli oldu. 

Teknik direktör Bayram Bektaş yönetiminde yüksek tempoda çalışmalarını sürdüren Samsunsor, 21 Temmuz'da Sakarya, 25 Temmuz'da ise Azerbaycan 1.Lig ekiplerinden Sumqayıt PFK ile hazırlık maçı oynayacak. 

Samsunspor'dan yapılan açıklamada, "Yeni sezon ikinci etap hazırlıklarını Bolu Gerede’de sürdüren takımımız 21 Temmuz Perşembe günü Vonresort Otel Sahası’nda saat: 16.00’da Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor ve 25 Temmuz Pazartesi günü Gerede The Sign Otel sahasında saat: 13.00’da Azerbaycan 1. Lig ekiplerinden Sumqayıt PFK ile hazırlık maçı oynayacak" ifadelerine yer verildi. 

0 Yorum

Yorum Yap