SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 06:04
Samsunspor'da transfer harekatı başlıyor... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Başkan Yüksel Yıldırım, "Hocamız bana kalacak ve gidecek oyuncuların listesini verecek. Tahminim hocanın beklentisi 8-10 transfer olacak gibi. Bizde ona hazırız" dedi. 

Yılport Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım, yeni sezon transfer çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Yıldırım, 'Yaklaşık 4 haftadır hocamız, scout ekibimiz ile birlikte çalışıyoruz. Bir listemiz vardı. Onlardan elemeler yapıyoruz. 

Önümüzdeki hafta hocamız bana kalacak ve gidecek oyuncuların listesini verecek. Gideceklerin yerine yeni transferler yapacağız. Tahminim hocanın beklentisi 8-10 transfer olacak gibi. Bizde ona hazırız. 

Hocanın arzusu iyi bir kamp geçirmek. İlk kampta takımın yüzde 80'ini isteyecektir. Süper Lig'de biz kadroyu ilk kampa hazırlarsak hem bizim bütçeyi aşabiliriz. Çünkü ilk yapacağımız transferler pahalı olabilir. Samsunspor ilk 4-5 kulüpten sonra gelebilecek ilk takımlardan birisi.

 

Yani insanlar Samsun'a koşarak gelecekler. Çünkü yurtdışında Samsunspor'un maddi dışı menajerler tarafından iyice yayıldı. Esas işimiz şimdi başlıyor. Süper Lig'de kalıcı bir Samsunspor kurmak, iyi transferler yapmak, tesisleşmiş bir kulüp olmak" dedi.

0 Yorum

Yorum Yap