• Samsun
  • Son Güncelleme 23:42
Samsunspor'da Teknik Direktör Fuat Çapa noktayı koydu... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Teknik Direktör Fuat Çapa, "8 Şubat’a kadar süremiz var. Ben transferlerle ilgili çok konuşmak istemiyorum. Elimizdeki oyunculara odaklanmak istiyorum" dedi.

Yılport Samsunspor'da Teknik Direktör Fuat Çapa, 5 Şubat'ta oynanacak Ankara Keçiörengücü maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Deplasmanda oynanacak 90 dakikaya en iyi şekilde hazırlanan Kırmızı-Beyazlılar'da parola galibiyet olacak. 

Takımıma odaklanıyorum

Transferde yönetimin gerekli çalışmaları yaptığını belirten Fuat Çapa, "8 Şubat’a kadar süremiz var. Transferde mutlaka alternatifler oluşacaktır. Yönetimimiz uygun olanı, aramıza katacaktır. Ben transferlerle ilgili çok konuşmak istemiyorum. Elimizdeki oyunculara odaklanmak istiyorum. On numara pozisyonunda sağ kenar oynayabilecek oyuncu eksiğimiz var. Oraya katkı sağlayacak oyuncu gelmiş olsaydı daha rekabet ortamı olurdu. Ama gelmezse de sorun değil” diye konuştu.

 

Yıldırım'la 2 saatlik zirve

Çapa, “Başkanımızın ne kadar emek verdiğini biliyorum. Günlük konuşuyoruz, yazışıyoruz kendisiyle. Hatta dün akşam 2 saat zoom bağlantısı yaptık. Her şeyi konuştuk” dedİ. 
 

0 Yorum

Yorum Yap