• Samsun
  • Son Güncelleme 09:40
Samsunspor'da Teknik Direktör Altıparmak'tan mesaj var... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsunspor'da Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, Bereket Sigorta Ümraniyespor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

 

Samsunspor'da gözler artık tamamen Pazar günü oynanacak Bereket Sigorta Ümraniyespor maçına çevrildi. Namağlup lideri evinde konuk edecek olan Samsunspor'da tek hedef ise galibiyet.

Hazırlıklarımız devam ediyor

Samsunspor Nuri Asan Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, "Biz Samsunspor olarak hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Ümraniyespor maçı da tıpkı diğer oynadığımız ve oynayacağımız bir karşılaşma olacak. Kendi taraftarımızın önünde kazanıp milli araya moralli girmek istiyoruz" dedi.

Taraftarımız itici güç

Kırmızı-Beyazlı camiayada seslenen Altıparmak, "Taraftarımız bize inansın, bizde sahada gerekeni yapalım. Taraftarımız bu takım için oldukça itici bir güç. Pazar günü Samsun'un 19 Mayıs Stadyumu'na akmasını istiyoruz. Hep beraber 90 dakika sonunda orayı karnaval alanına çevirelim" ifadelerini kullandı.

Tedavileri devam ediyor

Sakat oyuncular hakkında bilgiler veren Mehmet Altıparmak, "Vukan Savicevic ver Fofana döndü. Alen Melunovic, Gökhan Karadeniz ve Barış Başdaş ise milli takım arası sonrası dönecek. Tedavileri devam ediyor" diye konuştu.

0 Yorum

Yorum Yap