• Samsun
  • Son Güncelleme 08:18
Samsunspor'da parola galibiyet... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!


Samsunspor yarın ligde 11. hafta müsabakasında Royal Hastanesi Bandırmaspor ile karşı karşıya gelecek.

Yılport Samsunspor, deplasmanda önemli bir 90 dakikaya çıkacak. Evinde son olarak BB Erzurumspor golsüz berabere kalan ve kupada tur atlayan Kırmızı-Beyazlı ekip Royal Hastanesi Bandırmaspor'un konuğu olacak. 

Saka düdük çalacak

Yarın(Cumartesi) saat 13.30'da zorlu rakibi ile karşılaşacak olan Kırmızı-Beyazlılar'da tek hedef galibiyet olacak. 17 Eylül Stadyumu'nda oynanacak kritik 90 dakikada ise hakem Sarper Barış Saka düdük çalacak. Saka’nın yardımcılıklarını Orkun Aktaş ve Gökhan Memişoğlu yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Burak Olcar görev alacak. 

TRT Spor'dan naklen yayın

Büyük heyecana sahne olması beklenen Yılport Samsunspor-Royal Hastanesi Bandırmaspor karşılaşması TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. Öğrencilerini bu maça en iyi şekilde hazırlayan Teknik Direktör Fuat Çapa'da evine 3 puanla dönmek için tüm kozlarını kullanacak. 

Samsunspor'un Bandırmaspor maçına ise şu muhtemel ilk 11 ile çıkması bekleniyor. Kalede Aykut, Boli, Barış, Soner, Ali, Diomande, Osman, Hasan, Yasin, Fofana ve Tomane çıkması bekleniyor. Rakibi ile 9'ncu kez karşılaşacak olan Samsunspor'da parola 3 puan. 
 

0 Yorum

Yorum Yap