SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 20:27
Samsunspor'da Genel Menajer Mustafa Aztopal açıklamalarda bulundu Görseli
SPOR

Genel Menajer Mustafa Aztopal, "Beklenen maraton başladı. İlk hafta rakiplerimizi izliyoruz. İnşallah Balıkesirspor galibiyetiyle güzel başlar güzel bitiririz" dedi

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!


Yılport Samsunspor'da gözler artık tamamen lige çevrildi. TFF 1. Lig'in ilk haftasını bay geçen Kırmızı-Beyazlılar'da tek hedef şampiyonluk olacak. Samsunspor'un lige tam anlamıyla hazır olduğunu söyleyen Genel Menajer Mustafa Aztopal, teknik ekibe ve takıma sonuna kadar güvendiklerini ifade etti. 

Transfer gerekirse yaparız

Balıkesirspor karşısında alınacak galibiyet ile lige güzel başlamak istediklerini belirten Aztopal, "İlk haftayı BAY geçiyoruz. Tabi rakiplerimizi izleme fırsatı buluyoruz. İkinci haftada Balıkesirspor ile evimizde oynayacağımız karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyoruz. Bunun için hazırlıklarımızı teknik ekibimiz ve oyuncularımız tamamlamış durumda. Transfer dönemi 8 Eylül'e kadar devam ediyor. Eğer takviye ihtiyacı duyulursa gerekeni yaparız. Bir buçuk sene sonra taraftarımızın karşısına çıkmanın ayrıca mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah güzel başlar güzel bitiririz" dedi. 
 

0 Yorum

Yorum Yap