• Samsun
  • Son Güncelleme 17:17
Samsunspor'da Başkan Yıldırım, "Dillere destan kutlama yapacağım" Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Başkan Yüksel Yıldırım, "Çocukluk aşkım Samsunspor'un tüm borcunu kapattım. Yıllardır hayalim vardı, Süper Lig'e çıkıp Avrupa'ya gitmek. Hedeflerimi er ya da geç tek tek gerçekleştiriyorum" dedi. 

Yılport Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulundu. Samsunspor'un Süper Lig hedeflerini anlatan Başkan Yıldırım, hayallerini tek tek gerçekleştirdiğini söyledi. 

Camiaya önemli mesajlar veren Yüksel Yıldırım, "Lider takımın başkanı olmak keyifli bir duygu. Geçmişte Samsunspor, Süper Lig'de efsaneydi. Kaldığımız yerden devam etmek için hiç durmadan çalışmamız gerekiyor. Taraftar bu işin keyfini çıkarsın ben mutluyum" dedi.  

Başkan Yıldırım ayrıca, "Çocukluk aşkım Samsunspor'un tüm borcunu kapattım. Yıllardır hayalim vardı, Süper Lig'e çıkıp Avrupa'ya gitmek. Süper Lig'de altyapısıyla kendine yeten güçlü bir takım olmak. Hedeflerimi er ya da geç tek tek yapıyorum. 

Dillere destan şampiyonluk kutlaması yapacağım. Çift katlı otobüsle şehri dolaşacağız. İkinci bir kutlama daha yapacağım stadda konserler ışıklı lazerli flaşlı ultra lüks hayallerim var.

Hiç borcumuz yok
Misyoner ve vizyoner bir kulüp olarak yöneteceğim. Yaptığımız futbol akademisiyle geleceğimize ışık tutacağız. Fransa olmak üzere yurtdışından ve TFF 1. Lig'de taraftar baskısı olmayan Samsunspor'da süre bulamayan ve altyapıdan oyuncularında yer alacağı bir kulüp satın alacağım. Şu an Samsunspor'un hiç borcu yok" diye konuştu.  
 

0 Yorum

Yorum Yap