• Samsun
  • Son Güncelleme 03:50
Samsunspor'da Altıparmak net konuştu: 'Rotasyon yok, hak eden formayı giyer' Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsunspor'da Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, Menemenspor maçı öncesi Samsun Şehir Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulundu.

Yılport Samsunspor'da Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, Cumartesi günü deplasmanda oynanacak kritik Menemenspor maçı öncesi Samsun Şehir Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulundu. Son günlerde ortaya atılan rotasyon iddialarına cevap veren Tecrübeli Teknik Adam Altıparmak, "Rotasyon diye bir şey yok. Hak eden formayı giyer" dedi.

Maç maç gidiyoruz

Menemenspor maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını söyleyen Mehmet Altıparmak, "Lig oturmaya başladı. Bizde oyun düzenimiz ve şeklimizde aşama kaydettik. Bazen hatalarımız ve eksiklikler oluyor ama bunları düzeltmek adına gerekli çalışmaları özveriyle yapıyoruz. Samsunspor forması giyen her oyuncu ne yapması gerektiğinin bilincinde. Sakatlıktan aramıza dönen isimler ile kadroda rekabet artmaya başladı. Bir puan iddiamız yok, her maça ayrı ayrı hazırlanıyor ve galibiyet için sahaya çıkıyoruz" diye konuştu. 

Samsunspor'da sistem var

Rotasyon konusuna değinen Altıparmak, "Rotasyon diye bir şey yok. Burada bulunan 25 oyuncu Samsunspor'un oyuncusudur. Doğal olarak hepsi bizim oyuncumuz. Samsunspor'da bir sistem var ve herkes bu sistem içerisine girecek. Hak eden sahada formayı terletecek" ifadelerini kullandı.

Taraftarımız yanımızda olsun

Taraftara da seslenen Mehmet Altıparmak, "Ligde yarış giderek kızışıyor. Biz bu süreçte taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Destekleriyle bizleri yalnız bırakmasınlar. Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda onaylanan kapasiteyi tıklım tıklım görmek en büyük arzumuzdur" dedi.   

 

 

 

 

0 Yorum

Yorum Yap