• Samsun
  • Son Güncelleme 02:58
Samsunspor'da Akademi Direktörü Yücel Uyar, "Gelecek bizim" Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsunspor Futbol Akademi Direktörü Yücel Uyar, "Milli ve A takımımıza çok sayıda oyuncu kazandırdık. Tesisleşme hamlesi ile yıldızımızı parlatıyoruz. Hedefimiz Türkiye'nin en iyisi olmak" dedi. 

Yılport Samsunspor Futbol Akademi Direktörü Yücel Uyar, tamamlanan 2021-22 Futbol sezonunun ardından Samsun Şehir Gazetesi.com'a özel açıklamalarda bulundu. Salim Yıldız'ın sorularını yanıtlayan tecrübeli teknik adam Yücel Uyar, "Samsunspor'u Türkiye'nin en iyi akademisi haline getirmek istiyoruz" dedi. 

12 Oyuncu milli takımda
Akademi yapılanması, çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler veren Yücel Uyar, "Samsunspor Akademisi emin ellerde yükselişini sürdürüyor. Yarışmacı yaş kategorilerimiz katıldıkları turnuvalarda önemli başarılara imza atıyor. 12 oyuncumuz milli takımlar bünyesine katıldı. Güçlü ekibimiz ile yeni projelerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Yunus Emre, Polat, Muhammet, Ali Kılıç gibi daha çok isimler A takım formasını terletme şansı buldu" diye konuştu. 

20 Milyon TL harcanacak
Tesisleşmenin şart olduğunu ifade eden     Uyar, "Başkanımız Yüksel Yıldırım'ın Batıpark'a yaptığı yatırım bizim için büyük şans. Türkiye'de benzeri çok çok az bir tesise şu an Samsunspor sahip. Geçtiğimiz günlerde Yılport A.Ş'den mimarlar geldi ve çalışmalar yaptı. 1 Haziran itibariyle tesisler tamamlanmaya başlayacak. İdari bina, soyunma odaları, fitness ve dinlenme salonları eksik yerler tamamlanacak. Yaklaşık bu da 20 milyon TL civarında bir rakama ulaşıyor" dedi. 

Elimizden geleni yaptık
Ligde son 6 maçta takımın başında sahaya çıkan Teknik Direktör Yücel Uyar, "Hocamız Fuat Çapa'nın ayrılığı sonrası bayrağı sezon sonuna kadar teslim almıştık. Görev süresi içerisinde elimizden geleni yapmaya çalıştık. 7 günde 3 maç oynadık. 6 maçın 4'ü ise deplasmanda. Ligde rahat maç oynadığımızı söyleyemem" diye konuştu.

 

0 Yorum

Yorum Yap