• Samsun
  • Son Güncelleme 06:49
Samsunspor 'Yok'ları oynadı... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!


Samsunspor deplasmanda karşılaştığı Royal Hastanesi Bandırmaspor'a 2-0'lık skorla mağlup olarak evine puansız döndü. 

Yılport Samsunspor, TFF 1. Lig 11. hafta müsabakasında Royal Hastanesi Bandırmaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Zorlu maça 3 puan parolası ile çıkan Kırmızı-Beyazlı ekip rakibi karşısında sahada pek varlık gösteremedi ve 90 dakika sonunda sahadan 2-0'lık skorla mağlup ayrılan taraf oldu. 

İstediğimiz gibi başlayamadık

Maça istediği gibi başlayamayan Samsunspor, gol pozsiyonları üretmekte zorluk yaşadı. Basit sarı kartlar gören Samsunspor'da 28. dakikada Diomande geçirdiği sakatlık sonrası yerini Gökhan Karadeniz'e bıraktı. Rakip kalede oyun kuramayan Kırmızı-Beyazlılar, Bandırmaspor'a engel olamadı. Ev sahibi ekip 45'de Bentley ile aradığı golü bularak devreyi 1-0 önde kapadı. 

Samsunspor'dan vasat futbol

İkinci 45 dakikada yine sahada vasat futbol oynayan bir Samsunspor vardı. Beraberlik golü için çok nadir rakip kaleyi yoklayan Kırmızı-Beyazlı ekip umduğunu bulamadı. Teknik Direktör Fuat Çapa'da bu devrede tüm kozlarını kullansa da Bandırmaspor kalesinde Kırmızı-Beyazlılar, zayıf kaldı. Ev sahibi ekip Keny ile farkı 2'ye çıkardı(0-2). Tamamlanan 90 dakika sonunda Samsunspor sahadan 2-0 mağlup ayrılarak haftayı puansız kapattı. 

  

0 Yorum

Yorum Yap