• Samsun
  • Son Güncelleme 05:56
Samsunspor taraftarından Melunovic'e sert tepki... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsunspor Taraftar Grupları ortak bir açıklama yaptı. Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, "Geldiği günden beri takıma hiçbir katkı sağlamayan ancak parasını son kuruşuna kadar alan Alen Melunoviç'i Samsun'da görmek istemiyoruz" dedi. 

Samsunspor Taraftar Grupları, yayınladıkları ortak basın açıklamasında Samsunsporlu futbolcu Alen Melunoviç'e sert tepki gösterdi. İşte o açıklama;

SAHTEKAR OYUNCU İSTEMİYORUZ
Geldiği günden beri takıma hiçbir katkı sağlamayan ancak parasını son kuruşuna kadar alan Alen Melunoviç'i Samsun'da görmek istemiyoruz.

BAHANELERİ BİTMİYOR
Bir haftalık idman programından sonra, önce dizini, sonra belini ve ayaklarını bahane ederek sadece düz koşu ve yürüyerek 6 ayı geçiren tedavi programına uymayan şehrimizi tatil beldesi görüp gününü gün eden Alen'i istemiyoruz. 

BAŞKANIMIZI VE BİZİ ÜZÜYOR
İyi niyetle takımın hocası ve menajere güvenerek transfere izin veren, tüm yasal haklarını ödemekten kaçınmayan başkanımızın tüm tekliflerine kapısını kapatıp, çözümsüzlük üzerine plan yapan, maksatlı oyuncuya sabrımızı taşırma diyoruz.

SON KEZ UYARIYORUZ
Süresiz kadro dışı bırakılmasına, takımdan ayrılması için alternatifler sunulmasına ve hatta başka transfer teklifleri olmasına rağmen inatla Samsun'da tatil yaparcasına ve takıma katkıda bulunamayacağını bilmesine rağmen kerhen idman programına devam etmesine rıza göstermiyoruz ve gereğini yapmasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı. 

0 Yorum

Yorum Yap