• Samsun
  • Son Güncelleme 04:23
Samsunspor sahneye çıkıyor Görseli
SPOR

Beklenen gün geldi ve Samsunspor yeni sezon ilk sınavına yarın çıkıyor. Saat 20.30'da Balıkesirspor'u evinde konuk edecek olan Kırmızı-Beyazlılar'da hedef 3 puan. Karşılaşma ise TRT Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!


TFF 1. Lig'de yine bu sezonda şampiyonluk hedefleyen Yılport Samsunspor yarın ligdeki ilk maçına çıkacak. Geçtiğimiz haftayı BAY geçen Kırmızı-Beyazlılar, Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda Balıkesirspor'u konuk edecek. Saat 20.30'da başlayacak müsabaka ise TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. 

Yeniler oynamayacak

Öte yandan Samsunspor'un son transferleri olan Alen Melunovic ve Moryke Fofana, yarın akşam oynanacak karşılaşmada kadroda yer almayacak. Kırmızı-Beyazlı ekibin Balıkersirspor maçına ise kalede Aykut, Boli, Alaaddin, Burak, Soner, Osman, Hasan, Gökhan, Çinari, Yasin ve Tomane muhtemel ilk 11'i ile çıkması bekleniyor. Samsunspor'da tek hedef ise sezona galibiyetle başlamak. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak'ta hafta içerisinde yaptığı açıklamada, "Nasıl başlarsanız öyle gider. Onun için biz iyi başlayacağız. Rakibin ismi veya kimle oynadığımız artık çok önemli değil. Önemli olan iç sahada veya dışarıda oynadığımız bütün maçları kazanmak adına sahada yapacaklarımızdır. Her şeyimizle hazırız" mesajını vermişti.

0 Yorum

Yorum Yap