• Samsun
  • Son Güncelleme 14:31
Samsunspor fırsat tepti... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Deplasmanda Boluspor ile karşılaşan Samsunspor, sahadan 2-1'lik skorla mağlup ayrıldı. Kırmızı-Beyazlı ekip bu sonuçla play-off şansını mucizelere bıraktı.

Spor Toto 1. Lig'de Yılport Samsunspor, Beypiliç Boluspor deplasmanından eli boş döndü. Kırmızı-Beyazlılar, sahadan 2-1'lik skorla mağlup ayrılarak play-off şansını mucizelere bıraktı. Bolu Atatürk Stadı'nda oynanan kritik müsabakaya kırmızı beyazlılar, hızlı başladı. İlk dakikalarda oyunun kontrolünü eline geçiren Samsunspor, Fofana'nın asistini iyi değerlendiren Polat Yaldır düzgün bir kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi ve skor avantajını eline geçirdi. Bu golden 10 dakika sonra ev sahibi takım Bala'nın golüyle 1-1'i yakaladı.  

Karşılaşmanın ilk yarısı bu sonuçla biterken; ikinci devreye taraftarının desteğiyle hızlı başlayan taraf bu kez ev sahibi Boluspor oldu. Rakibin hızlı oyunu ve artan baskısı karşısında savunmada bocalayan Samsunspor, 54.dakikada yine Bala'nın golüyle bu kez mağlup duruma düştü. Kalan sürede beraberlik için çabalayan Samsunspor, umduğunu bulamadı ve sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Samsunspor bu sonuçla play off şansını mucizelere bırakmış oldu. 


 

0 Yorum

Yorum Yap