SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 01:38
Samsunspor 45'nci randevuya çıkacak Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsunspor, deplasmanda yarın Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. 44 kez birbirlerine rakip olan iki takım arasındaki karşılaşmaların 16’sını Gençlerbirliği, 12’sini de Samsunspor kazandı. 16 maç ise beraberlikle sonuçlandı. 

Yılport Samsunspor deplasmanda yarın Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. 44 kez birbirlerine rakip olan iki takım arasındaki karşılaşmaların 16’sını Gençlerbirliği, 12’sini de Samsunspor kazandı. 16 maç ise beraberlikle sonuçlandı. 

Ankara’da oynanan 22 maçta da ev sahibi Gençlerbirliği’nin üstünlüğü dikkat çekiyor. Başkentte oynanan maçlarda Gençlerbirliği 10, Samsunspor ise 3 galibiyet alabildi. İki takım arasında Ankara’da oynanan 9 maç ise beraberlikle sonuçlandı. 

Samsunspor bu sezon ligde oynadığı 22 maçta 9 galibiyet, 8 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak 35 puan toplayabildi. Bu maçlarda rakip filelere 33 gol gönderen kırmızı-beyazlılar kendi kalesinde 25 gol gördü. Ankara temsilcisi Gençlerbirliği ise bu sezon oynadığı 23 maçta 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 12 mağlubiyet alarak 29 puan toplayabildi. Gençlerbirliği ve Samsunspor 15 Şubat Salı günü Eryaman Stadyumu'nda 45. kez birbirlerine rakip olacak. 

0 Yorum

Yorum Yap