• Samsun
  • Son Güncelleme 02:53
Samsun'da 'Amatör Spor Haftası' başladı... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Amatör Spor Haftası Samsun'da başladı. Turnuvaya katılan sporcular hem eğlenceli vakit geçiriyor hemde birbirleriyle kıyasıya mücadele ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yaştan insanın spor yapabileceği şekilde düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen ''Amatör Spor Haftası'' etkinlikleri bu yıl 04-10 Ekim 2021 tarihleri arasında gerçekleşiyor. 

İlkadım Baruthane suni çim sahada yapılan açılış törenine Samsun ASKF Başkanı Şener Aydın, İlkadım Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Seracettin Turan, Canik Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Osman Abanoz, TFF Samsun İl Temsilcisi Hasan Özbulut ve tesis amirleri katıldı.

Onlar amatörün kahramanları

Amatör Spor Haftası nedeniyle açıklamalarda bulunan Başkan Şener Aydın, "Her yıl geleneksel olarak düzenlenen haftamızı yine kutluyoruz. Amatör futbola hizmet eden insanlar amatörün kahramanıdır. Turnuvaya katılan kulüplerimize, başkanlarımıza, antrenörlerimize ve hakem camiasına çok teşekkür ediyorum. Bu tür anlamlı etkinliklerimiz daha geniş kapsamda devam edecektir" dedi. 

 

0 Yorum

Yorum Yap