• Samsun
  • Son Güncelleme 03:04
Samsun Pars 55 Gençlik 'altın' peşinde... Görseli
SPOR

Tekvando kategorisinde önemli başarılara imza atan Pars 55 Gençlik ve Spor Kulübü, 2 turnuvada boy gösterecek. Sporcuların tek hedefi ise altın madalyalara ambargo koymak

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun Pars 55 Gençlik ve Spor Kulübü, yine başarılara imza atmak için kolları sıvadı. Bu zamana kadar bünyesinden milli takıma sayısız sporcu kazandıran, olimpiyat şampiyonu çıkaran kulübün hedefi yine yer alacağı turnuvalarda hedefi altın madalyalara el koymak. Isparta'da yapılacak özel bir turnuvaya ve 15-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek 'Başkanlık Kupasına' katılacak olan Pars 55 Gençlik ve Spor Kulübü, çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor. 

Hazırlıklarımız tamam

Pars 55 Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Uğur Dura, "Başkanlık kupası ve özel turnuvada sporcularımızla beraber başarılara imza atmak istiyoruz. Bu iki müsabakaya en iyi şekilde hazırlandığımızı düşünüyoruz. Genel Koordinatörümüz Mustafa Gençtürk ve antrenör arkadaşımız Emre Yazıcı ile beraber yeni madalyalarımızı koleksiyonumuza eklemek istiyoruz. 15-22 Eylül tarihleri arasında yapılacak Başkanlık Kupasına Muhammet Ozgan Ertürk, Miraç Ali Gençtürk, Özlem Şirin, Özge Şirin ve Zeynep Gür katılacak. Yetenekli sporcularımızdan beklentimiz altın madalya" dedi.

   

0 Yorum

Yorum Yap