SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 03:08
Samsun Büyükşehir Belediyespor evinde kazandı Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun Büyükşehir Belediyespor, Bölgesel Amatör Ligin 8.haftasında sahasında Ünye 1957 Spor’u konuk etti. Derebahçe Halim Batur Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Samsun Büyükşehir Belediyespor 2-0 kazandı.

Karşılaşmanın ilk yarısında birçok pozisyona giren Samsun Büyükşehir Belediyespor istediği sonucu elde edemedi. 12.dakika da Kemal Sabri Bayraktar’ın ceza sahasında girdiği pozisyonda kaleciyi geçen meşin yuvarlak direkten döndü.

Dakikalar 40’ı gösterdiğinde Ünye 1957 Spor penaltı kazandı. Ünye’de penaltıyı kullanan Hayri Mert Yomralıoğlu’na Samsun Büyükşehir Belediyespor’da kaleci Kadir Kahvecioğlu geçit vermedi ve penaltıyı kurtardı.

Penaltı pozisyonunun ardından 43.dakika sağ kanattan gelişen atakta Eren Kaya, Samsun Büyükşehir Belediyespor’u öne geçiren golü attı ve karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 sona erdi.

İkinci yarıya da hızlı başlayan Samsun Büyükşehir Belediyespor 57.dakika da penaltı kazandı ve topun başına geçen Muhammed Akdeniz takımını 2-0 öne geçiren golü attı.

Karşılaşmada iki takımın karşılıklı atakları olsa da sonuca etki etmedi ve Samsun Büyükşehir Belediyespor konuk ettiği Ünye 1957 Spor’u eli boş gönderdi.

Karşılaşmayı Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Süleyman Demirtaş, yöneticiler ve çok sayıda taraftar takip etti.

 

 

0 Yorum

Yorum Yap