• Samsun
  • Son Güncelleme 03:50
Samsun amatörü yeni sahalarına kavuşacak... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun amatörü yeni sahalarına kavuşmak için gün sayıyor. Bakıma alınan İlkadım Baruthane ve Millet Bahçesi sahaları ise bu ay sonu tamamlanacak.

Samsun amatörü çok yakında yeni sahalarına kavuşacak. Samsun ASKF Başkanı Şener Aydın, yeni ve bakıma alınan sahaların durumu hakkında açıklamalarda bulundu. 

Samsun Büyükşehir Belediyesi Amatör Spor Kulüpleri yardım töreninde Başkan Mustafa Demir'in amatör spor camiasına sağladığı önemli katkılardan dolayı teşekkür eden Şener Aydın, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir geçtiğimiz günlerde amatör spor kulüplerimize önemli miktarda maddi yardımda bulundu. Bu bizler için çok önemli bir destek oldu" dedi. 
 
Kasım sonu tamamlanacak

Başkan Aydın ayrıca, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir, bizlere her fırsatta destek olmaya devam ediyor. 3 yeni sahayı Samsun'a kazandırıyoruz, yıl sonuna kadar inşallah şehir merkezinde tamamlanmış 5 adet futbol sahamız olacak. Bakıma alınan İlkadım Baruthane ve Millet Bahçesi içerisinde yer alan suni çim sahalarımız yenileniyor. Bu iki sahamızda inşallah ay sonuna kadar tamamlanacak"KASIM diye konuştu. 


 

0 Yorum

Yorum Yap