• Samsun
  • Son Güncelleme 07:31
Samsun amatörü nefes aldı... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun amatöründe yer alan kulüplerin hesaplarına Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından '1 Milyon TL'lik' para yardımı yapılmaya başlandı. 

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren ve ekonomik kriz yaşayan çok sayıda amatör spor kulübün yardımına Samsun Büyükşehir Belediyesi koştu. 12 Kasım tarihinde yapılan tören ile Samsun amatöründe yer alan kulüplere '1 Milyon TL'lik' para yardımı yapılacağı müjdesini veren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, amatör spor camiasının her zaman yanında olacaklarını ifade etmişti. 

Başkan Demir nefes oldu
 
Dün itibariyle ise 58 kulübün hesaplarına para yardımı yapılmaya da başlandı. Başvurularını gerçekleştirecek kulüplere de yine para yardımı yapılmaya devam edilecek. Samsun ASKF Başkanı Şener Aydın'da, "Başkanımız gerekeni yapıyor. Kulüplerimizin hesabına paraları yatmaya başladı. Bu zorlu şartta bize destek olan amatöre nefes olan Başkanımız Mustafa Demir'e çok teşekkür ediyoruz. Amatör camia her zaman söylediğimiz gibi vefalıdır ve yapılan güzellikleri asla unutmaz" dedi. 

Kulüpler çok mutlu

Sezon öncesi hesaplarında para yardımını gören amatör spor kulüpleri ise çok mutlu. Yapılan yardımdan dolayı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'e teşekkür eden amatör camia yöneticileri ve antrenörler sezon içerisinde bu yardım sayesinde zorluk yaşamayacaklarını dile getirdi. 

 

0 Yorum

Yorum Yap