• Samsun
  • Son Güncelleme 15:06
Şampiyondan rakiplere gözdağı... 'Yumruklarım ve hamaratlığım meşhurdur' Görseli
SPOR

Boksör Gizem En, yeni başarılara imza atmak için kolları sıvadı. 5 kez Türkiye şampiyonluğu 3 kez de Avrupa üçüncüsü olan Gizem, “Ringde yumruklarım, evde hamaratlığım meşhurdur” dedi.

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Boksör Gizem En, Zonguldak'ta 18-26 Ekim tarihleri arasında yapılacak 'Büyük Kadınlar Türkiye Boks Şampiyonası'na hazırlanıyor. Samsunlu milli sporcu Gizem En, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Başarılı Antrenör Ramazan Ballıoğlu nezaretinde idmanlarını sürdüren milli sporcunun hedefi altın madalyayı Samsun'a getirmek.

Yaşadığı talihsiz sakatlıklar nedeniyle kimi zaman ringlerden uzak kalan ancak pes etmeyen Boksör Gizem En, şampiyona öncesi Samsun Şehir Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulundu. 

Babama özendim, boksa başladım

5 kez Türkiye Şampiyonluğu, 3 kez de Avrupa üçüncülüğü elde eden Gizem, "Memleketimin hep benim için özel bir yeri olmuştur.

Katıldığım şampiyonalarda bu bilinç içerisinde hareket ettim. Yaşadığım bazı talihsiz sakatlıklar nedeniyle çok sevdiğim bokstan bir süre uzak kaldım ama asla pes etmedim.

Boks benim hayatım oldu, babamdan özendiğim bu sporda istiyorum ki olimpiyatlarda ülkemi en iyi şekilde temsil edeyim. 

2024 Olimpiyatları için tüm gücümü ortaya koyacağım. Ringde yumruklarım, evde hamaratlığım konuşur" dedi.

Boksör Gizem En’in hedefi 2024 Olimpiyatları

Antrenör Ramazan Ballıoğlu ise, "Gizem'le şampiyonaya en iyi şekilde hazırlanıyoruz.

Amacımız önce Zonguldak'ta altın madalyanın sahibi olmak, ardından hedefimiz olan 2024 Olimpiyatları için gereken hazırlığı yapmak.

Gizem çok yetenekli ve başarılı bir sporcu, eğer kendi gücünün farkına varırsa başaramayacağı hiçbir şey yok.

Önce zafere ulaşmak için inanmanız gerekir. Bizler inanarak yola çıktık ve tüm mesaimizi bu yönde harcıyoruz" ifadelerini kullandı. 

  

0 Yorum

Yorum Yap