• Samsun
  • Son Güncelleme 19:15
Şampiyon sezonu açtı... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Süper Amatör Lig'e damga vurarak şampiyon olan Büyükşehir Belediyespor, yeni sezonu açtı. BAL'da Samsun'u genç ve yetenekli bir kadro temsil edecek olan Mavi-Beyazlılar, sezonu en iyi yerde tamamlamak istiyor. 

2022-23 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de yer alacak olan Samsun Büyükşehir Belediyespor, yeni sezonu açtı. Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Lig'de fırtınalar estirerek şampiyonluk kupasının sahibi olan Mavi-Beyazlı ekip BAL'da kendine yakışır bir performans sergilemeyi hedefliyor.

Dualarımız Başkan Demir'le 

Yeni sezon öncesi başarı temennilerinde bulunan Samsun Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Engin Uzun, Kazasız belasız, sakatlıksız bir sezon geçirmeyi istiyoruz. Samsun'un evlatları ile BAL'da bize yakışır mücadeleyi ortaya koyup örnek olmak istiyoruz. Bu yönde imkanlarımızı seferber ettik. Bizlere bu imkanları sunan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa Demir'e hem geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor hemde teşekkür ediyoruz. Dualarımız başkanımızla" dedi. 

Hedefe koşacağız

Tecrübeli Teknik Adam Hasan Şengün ise, "Yeni bir lig ve yeni bir sezona 'merhaba' dedik. Genç ve hedefleri olan bir kadro kurduk. İnşallah kazasız belasız her şeyin gönlümüzce olduğu bir sezon geçiririz. Amacımız öncelikli olarak Samsun takımları sıralamasında zirvede olmak. Uzun bir maraton bizleri bekliyor, yönetimimizle beraber bu işin sonunda mutlu olan taraf biz olmak istiyoruz. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir'e de acil şifalar diliyoruz" diye konuştu. 

 

 


 

0 Yorum

Yorum Yap