• Samsun
  • Son Güncelleme 10:19
Şampiyon belli oldu Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü tarafından bu yıl 3’üncü düzenlenen “Birimler Arası Spor Turnuvaları” futbol müsabakaları oynanan final maçlarının ardından sona erdi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Birimler Arası Spor Turnuvaları’nın bu yıl 3’üncüsü gerçekleştiriliyor. Kıyasıya mücadelelerle oynanan futbol müsabakalarında finaller yapıldı.

Futbol kategorisinde 24 takımın mücadele ettiği ve lig usulü oynanan futbol branşındaki müsabakalarda şampiyonluğu SAMULAŞ Güvenlik’i final maçında mağlup eden SASKİ Abone İşleri ekibi elde etti.

Üçüncülük, dördüncülük maçında ise Yol Yapım Bakım ve Onarım ekibi ile Sosyal Hizmetler ekibi arasında oynandı. Sosyal Hizmetler ekibi mağlup eden Yol Yapım Bakım ve Onarım ekibi 3’üncü oldu.

Dereceye giren futbol takımlarına madalya ve kupaları Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Bayır, Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanı Cemal Bozkurt, SAMULAŞ Genel Müdürü Fatih Arlı ve SASKİ Abone İşleri Daire Başkanı Yasin Ali Yağcı tarafından takdim edildi.

Ödül töreninin ardından açıklamalarda bulunan Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Bayır “Bu yıl 3’üncüsü düzenlenen futbol turnuvamızda gerçekten centilmence geçen müsabakalar seyrettik. Bütün sporcularımızı tebrik ediyorum. Final maçları çok heyecanlı ve keyifli geçti. Büyükşehir Belediyesi olarak tüm spor branşlarına ve gençlerimize özellikle desteğimiz devam ediyor. Birimler arası düzenlenen bu tür turnuvalarımız personelimiz moral ve motivasyonu açısından verimli oluyor. Öncelikle dereceye giren takımlarımızı ve turnuvaya katılım sağlayan tüm takımlarımızı tebrik ediyorum. Tüm sporcu arkadaşlarımıza bu centilmence mücadeleleri içinde teşekkür ediyorum” dedi.

0 Yorum

Yorum Yap