SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 02:58
Reeder Samsunspor, ligdeki ikinci mağlubiyetini aldı Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 3. haftasında Reeder Samsunspor, Manisa Büyükşehir Belediyespor'a 90-60 mağlup oldu.

Müsabaka, her iki takımın karşılıklı sayılarıyla başladı. Daha sonra baskını arttıran Manisa Büyükşehir Belediyespor, dış atışlarda yakaladığı yüksek isabet oranıyla ilk 5 dakikasını 20-10 üstün geçtiği periyodu, Anderson ve Cruz'un etkili oyunuyla 27-18 önde bitirdi.

İkinci çeyrekte de üstünlüğünü sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor, maçın 15. dakikasına 11 sayı farkla önde girmeyi başardı: 38-27.

Kalan bölümde farkın kapanmasına izin vermeyen yeşil-beyazlılar, Cruz ve Mustafa Baki Görür'ün sayılarıyla soyunma odasına 46-34 üstün gitti.

Üçüncü çeyrekte de etkili oyununu sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor, boyalı alandan Terry, üç sayı çizgisinin gerisinden de Roberson'un kaydettiği basketlerle farkı 23 sayıya kadar çıkararak, periyodu 67-44 önde tamamladı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor, son periyotta da etkili savunmasının yanı sıra hızlı hücumlar ve dış atışlardan bulduğu sayılarla müsabakanın bitimine üç dakika kala farkı 35'e çıkardı: 86-51.

Kalan bölümde üstün oyununu sürdüren ev sahibi ekip, karşılaşmadan 90-60 galip ayrıldı.

 

0 Yorum

Yorum Yap