SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 01:25
Potada parola Süper Lig Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

YILYAK Samsunspor Basketbol Kulübü Başkan Vekili Arzu Uslu, Genel Menajer Emre Ekim, play-off maçları öncesi Kırmızı-Beyazlı camiaya çağrıda bulundu. 

Basın mensupları ve taraftar grubu liderleri ile bir araya gelen Kırmızı-Beyazlı yönetim Süper Lig için şehirden destek istediklerini söyledi. 

EN BÜYÜK GÜÇ TARAFTAR
Futboldan sonra basketbol kategorisinde de Süper Lig'i istediklerini söyleyen YILYAK Samsunspor Basketbol Kulübü Başkan Vekili Arzu Uslu, "Play-Off sürecimiz başladı. Futbolda güzel bir sezon geçirerek 11 yıl sonra mutlu sona ulaştık. Şimdi sıra basketbolda. Kırmızı-Beyazlı renklere gönül veren herkesi yanımızda olmaya davet ediyoruz. İstiyoruz ki basketbolda 'O sene bu sene olsun' en büyük güç taraftarımız biz bunu çok iyi biliyoruz. Yine desteklerini bekliyoruz" dedi.  

SAHA AVANTAJIMIZ VAR
Genel Menajer Emre Ekim ise, "Bütçe ve performans olarak ligi çok iyi yerde bitirdik. Sezonda 6 mağlubiyet aldık. Daha önce 2 kez play-off'ların kapısından döndük. Bu şanssızlığımızı kırarak adımızı Süper Lig'e  yazdırmak istiyoruz. Bu yolda taraftarlarımızın o muhteşem desteğini bekliyoruz. Saha avantajımızı kullanmak istiyoruz. Play-off sürecinde desteğe çok ihtiyacımız var" diye konuştu.  

Kırmızı-Beyazlılar bu akşam saat 18.30'da play-off ilk maçında Depomax Haremspor ile Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek. 

 

0 Yorum

Yorum Yap