• Samsun
  • Son Güncelleme 01:14
Olimpiyat şampiyonu Merve Yazıcı, "Tekvando benim hayatım" Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

24. Deaflympics Olimpiyat Oyunları 49 kilo finalinde Hırvat rakibini devirerek üçüncü kez Olimpiyat Şampiyonu olan Samsunlu milli sporcu Merve Yazıcı özel açıklamalarda bulundu. 

Kariyerinde sayısız başarıları bulunan ve 24. Deaflympics Olimpiyat Oyunları tekvando kategorisinde üçüncü kez şampiyonluğa imza atan Samsunlu milli tekvandocu Merve Yazıcı, Samsun Şehir Gazetesi.com'a özel açıklamalarda bulundu.  

Sözünü veriyorum

Brezilya'da yapılan şampiyonada ülkemize büyük gurur yaşatan Merve Yazıcı, daha güzel başarılara imza atacağının sözünü de verdi. Tatamide bambaşka bir 'Merve Yazıcı' olduğunu ifade eden başarılı sporcu, "Tekvando benim hayatım oldu. Mustafa hocamla beraber sayısız başarılara imza attık. Ülkemize, şehrimize güzel anılar yaşattık. Son olarak olmpiyat şampiyonluğunu üçüncü kez kazandım. Bu benim için büyük bir onur oldu" dedi. 

Yanımızda olun

Ailesine ve sevenlerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür eden Merve, "Samsun benim yanımda olursa ben daha güzel başarılara da imza atarım. Benim gibi başarılı arkadaşlarımızın lütfen yanında olun. Sizlerin manevi desteği bizleri daha çok motive ediyor. Ben durmadan çalışmaya ve ülkeme altın madalyaları getirmeye devam edeceğim" diye konuştu.

 

 

0 Yorum

Yorum Yap