• Samsun
  • Son Güncelleme 04:16
Nurullah Aslan : Bir döneme damga vurdu! Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Süper Lig ekibi Ankaragücü'ne satın alma opsiyonlu 1 Milyon Euro'ya transfer olan genç file bekçisi Nurullah Aslan, bir dönem başarılı performansı ile tüm dikkatleri üzerine çekti

Kırmızı-Beyazlılar'da yuvadan uçan 25 yaşındaki genç file bekçisi Nurullah Aslan, yeni sezona Ankaragücü formasıyla Süper Lig'de boy gösterecek.

2020-21 sezonu TFF 2. Lig şampiyonluğundaki önemli isimlerden biri olan Nurullah Aslan, o sezon 25 maçta kalesinde 9 gol görürken, 19 maçta kalesini gole kapattı.

 Görseli Samsunspor'da hareketli hafta

Aynı dönemde Liverpool kalecisi Alisson Becker ile yarışan Nurullah başarılı performansı ile tüm dikkatleri üzerine çekmiş ve liglerin en az gol yiyen kalecisi ünvanını kazanmıştı. 

Spor Toto TFF 1. Lig'de ise Nurullah Aslan 26 maçta Samsunspor kalesini korurken, 23 gol yedi, 10 maçta da kalesini gole kapattı.

 Nurullah Aslan

Yeni sezon öncesi takımda kalıp kalmayacağı adeta merak konusu olan ve Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, Başakşehir, Alanyaspor ve Gaziantep FK ile adı anılan Nurullah Aslan, Süper Lig'in yeni ekibi Ankaragücü’ne sürpriz bir şekilde transfer oldu.

Kırmızı-Beyazlı ekip başarılı file bekçisini Ankaragücü’ne 1 Milyon Euro satın alma opsiyonlu olarak kiraladı. 

0 Yorum

Yorum Yap