• Samsun
  • Son Güncelleme 05:48
Nihat Özdemir açıkladı, Aşı olan stadyuma girecek Görseli
SPOR

TFF Olağan Genel Kurulu'nda konuşan başkan Nihat Özdemir, yabancı kuralından stadyum kapasitelerine kadar birçok konuda açıklamada bulundu.

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Ankara'da düzenlenen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Genel Kurulu'nda konuşan başkan Nihat Özdemir, "Federasyon olarak, Türk futbolunun bu süreci en az sorunla atlatması için tüm çabamızı ortaya koyduk. Aldığımız kararların başta kulüplerimiz olmak üzere tüm futbol paydaşlarının yararına olmasını ilke edindik. Statüler, Talimatlar, Genelgeler, yeni uygulamalar ile kulüplerimize nefes aldıran adımlar attık" dedi

Aşı olanlar stadyuma girecek

TFF Başkanı Nihat Özdemir, covid-19 aşısının önemine vurgu yaparak, "Öncelikle Genel Kurul Toplantımızın ülkemiz ve Türk futbolu için hayırlı olmasını diliyorum. Geçen yıl 1 Eylül'de Genel Kurulumuzu yapmıştık. Yaklaşık 11 ay sonra tekrar birlikteyiz. Aradan geçen süreçte pandemide çok iyi noktaya geldik ve güvenli bir şekilde toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Ancak, hepimiz biliyoruz ki pandemi devam ediyor ve tedbirli olmamız gerekiyor. Maske, mesafe ve temizliğe dikkat ederken, mutlaka aşımızı yaptırmamız gerekiyor" diye konuştu.

0 Yorum

Yorum Yap