SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 19:08
Milli Güreşçi Alperen Berber “Samsun’un yeni Yaşar Doğu’su olmak istiyorum” Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü’nün sporcusu milli güreşçi Alperen Berber dün akşam TRT Spor’un özel yayınına canlı yayın konuğu oldu.

19 yaşında büyük başarılara imza atan milli güreşçi Alperen Berber, öncelikli hedefinin genç yaşta dünya şampiyonu olmak olduğunu söyledi.

Yayında şampiyonaya nasıl hazırlandın sorusuna Berber “En büyük destekçim babam oldu. Babamda eski güreşçi ve Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Güreş Takımı koordinatörü olduğu için hep başımızdaydı. Onun yanında antrenörümüz Fatih Üçüncü, sağolsunlar bana sürekli çalışmam gerektiğini anlattılar ve çalıştırdılar. Takım arkadaşlarımla aile gibiyiz, her biri çok değerli ve Samsun’un evlatları onlarla çok güzel antrenman süreçleri geçirdik ve emeğimizin karşılığını aldık. Tabi ailem, antrenörüm ve takım arkadaşlarım bana destek oldular. Ama en büyük destekçim ise takımım Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü yönetimi ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir, maddi ve manevi anlamda hep destekçim oldular, kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

“SAMSUN’UN YENİ YAŞAR DOĞU’SU OLMAK İSTİYORUM”

Programda hedeflerin neler sorusuna milli güreşçi Alperen Berber “Taha ve Rıza abilerimin şampiyonluklarını, başarılarını hep birlikte konuşup gurur duyuyoruz. İnşallah şampiyonluklar kazanarak onların rekorlarını egale etmek istiyorum. Öte yandan idol olarak gördüğüm Yaşar Doğu gibi olmak istiyorum. Samsunumuz bana güveniyor, Beni Samsun’da herkes yeni Yaşar Doğu olarak görüyor ve bende memleketimin yeni Yaşar Doğu’su olmak istiyorum” diye konuştu.

0 Yorum

Yorum Yap