• Samsun
  • Son Güncelleme 03:12
Madalya avcısı Büyükşehir Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

'15 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası'nda' boy gösteren Samsun Büyükşehir Belediyespor turnuvaya damgasını vurdu. Kulüp Defne Ilgın Koçak ve Aysu Arslan ile madalya kazanma başarısı gösterdi. 

Ankara Badminton Federasyonu Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nde yapılan '15 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası'nda' boy gösteren Samsun Büyükşehir Belediyespor turnuvaya damgasını vurdu. Kulüp Defne Ilgın Koçak ve Aysu Arslan ile madalya kazanma başarısı gösterdi. 

340 kulüpten 912 sporcunun yer aldığı turnuvada Defne Ilgın Koçak tek bayanlarda 2'nci, çift bayanlarda ise 3'ncülük madalyası elde etti. Yine aynı şampiyonada Aysu Arslan çift bayanlarda 3'ncülük madalyası kazanan isim oldu.

Ayrıca yapılan müsabakalar ve alınan dereceler sonrasında Büyükşehir Belediyespor, Türkiye 4'ncüsü olarak en başarılı kulüpler sıralamasında yerini aldı.

Antrenörler Yaşar Kaya ve Ömer Aydoğdu, "Bize maddi manevi desteklerini esirgemeyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir’e, Samsun Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanımız Süleyman Demirtaş'a, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İsmail Hakkı Kasapoğlu'na, Spor Şube Müdürümüz Savaş Keskin'e, Spor Koordinatörümüz Üzeyir Kodan'a ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Spor Salonu Tesisi Amiri Tolga Doğan ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz" dedi. 


 

0 Yorum

Yorum Yap