• Samsun
  • Son Güncelleme 10:00

Samsun amatörünün köklü kulüplerinden biri olan Karadeniz Spor Kulübü, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Tüm yaş kategorilerinde boy gösterecek olan kulübün hedefi kupalara ambargo koymak.

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!


Futbol kategorisinde adından söz ettiren Karadeniz Spor Kulübü yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. 9-19 yaş arası sporcuları bünyesinde barındıran Kırmızı-Beyazlı kulüp ligde her yaş kategorisinde şampiyonluğun en büyük adayı.

Pandemi bizleri etkiledi 
Samsun Şehir Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulunan Karadeniz Spor Kulübü Teknik Sorumlusu Ayhan Aksu, "Yaklaşık bir buçuk yıldır futbol oynayamıyoruz. Pandemi biz amatör spor kulüplerini çok büyük etkiledi. Bünyemizde 9-19 yaş arasında 400 lisanslı sporcu bulunuyor. Deneyimli antrenör arkadaşlarımızla beraber gençlerimize en iyi eğitimi vermeye devam ediyoruz. Çatalarmut Mahallesi Samsun'un en yüksek kesim mahallesinden biri. Tesis konusunda biraz sıkıntılar yaşıyoruz ama inşallah aşılacak. Potansiyelimiz yüksek ve beklentilerimiz büyük. Liglerin başlaması Ekim-Kasım ayını bulacak gibi, biz de ona göre hazırlıklarımızı sürdürüyoruz" dedi. 

Kupalara talibiz 
Karadeniz Spor Kulübü Başkanı Muharrem Tosun da, "Kulüp olarak çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Hedefimiz önce topluma yararlı bireyler yetiştirmek ve spor alanında başarılara imza atmak. Bünyemizde bulunan antrenör arkadaşlarımızla bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz" dedi. 

0 Yorum

Yorum Yap