• Samsun
  • Son Güncelleme 13:19
Hüseyin Eroğlu, "Galatasaray ile görüştüm" Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Yılport Samsunspor'da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, katıldığı bir programda flaş açıklamalarda bulundu. 

Spor Toto TFF 1. Lig'de Süper Lig'e 6 hafta kala çıkmayı garantileyen Samsunspor'da yüzler gülüyor. Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu da katıldığı bir canlı yayında gelecek sezon ilgili açıklamalarda bulundu. 

Galatasaray'dan teklif alıp almadığı konusuna açıklık getiren Hüseyin Eroğlu, "Sezon başı Galatasaray'dan Adnan Öztürk ile görüşmüştüm. Görüşmemde teşekkür ettiğimi söylemiştim. Futbol Direktörlüğü için görüşmek istediler. Ama kongre sonuçlanmayınca bu yaşanmadı. Kendilerine teşekkür ettim. Şu an için Samsunspor ile kontratım devam ediyor. Başkanla anlaşmada çıktığımız takdirde kontrat otomatik olarak uzuyordu. Seneye Samsunspor ile devam edeceğim gibi duruyor." dedi.

Sözümüzü tuttuk

Eroğlu "7. haftada geldik, son 6 hafta öncesinde çıkmayı garantiledik. 200 günde bir şehir hak ettiği yere geldi. Sözümüzü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm halk maç sonundan sonra sokaklara döküldü. Kutlamalar devam edecek. Daha ligin bitimine 5 hafta var. Statta kutlayacağımız an olacak." dedi.

Deneyimli teknik adam Süper Lig ile ilgili, "Yıllardan beri uzun süre Altınordu'da çalıştım. Oranın misyonu farklıydı. Birçok Süper Lig takımından teklif de almıştım. Misyonumuz gereği Altınordu'da devam ettik. Oradan ayrıldıktan sonra tekrar görüşmeye başladım takımlarla. Hedefim yıllar önce de vardı ama şimdi gerçekleşti. Süper Lig'de fark yaratacağımızı düşünüyorum. Sistemin oynaması benim için önemli etkenlerden biridir. Önümüzdeki yıl bunu fazlasıyla gerçekleştirebileceğimizi söyleyebilirim. Sistem takımıyla oynamak fark yarattırabiliyor." dedi.

 


 

0 Yorum

Yorum Yap