• Samsun
  • Son Güncelleme 19:17
Hüseyin Eroğlu, "5 aydır ilk defa kaybettik" Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Kolay değil her takım lidere karşı oynuyor. Kaybettik üzgünüz. Ama avantajımız var bunu devam ettireceğiz" dedi. 

Yılport Samsunspor'da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu Göztepe mağlubiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.

Eroğlu, 5 ay sonra ilk defa kaybettiklerini belirterek, "5 aydır ilk defa kaybediyoruz. Ligin aslında özellikle hücum hattında, ceza sahasında en çok şut atan, en çok ceza sahasına giriş yapan ve gol atan takımıyız. Bunu bu maçta ortaya koyamadık. İkinci yarı bizim özellikle golden sonra girdiğimiz 2-3 gol pozisyonu vardı. Değerlendiremedik. Belki atsaydık. Bir puan bizim için önemli olacaktı. En azından serimizi devam ettirecektik. Ama olmadı. Sonuçta deplasmanda oynadık. Tabi kaybetmek istemiyorduk.  

28 günde 7 maç oynadık. İster istemez bir mental yorgunlukta takımda hissedilmiş olabilir. Gerçek kimliğimizden biraz uzaktık. Yine avantajlıyız. Lideriz. Kendi sahamızda oynayacağımız maçları kazandığımız zaman zaten, şampiyon olacağız. Başımız dik Samsun'a dönüyoruz ve taraftarımızı Tuzlaspor maçına davet ediyorum. Kazandığımız taktirde puan avantajıyla, önemli bir mesafe kat edeceğiz. Kolay değil her takım lidere karşı oynuyor. Kaybettik üzgünüz. Ama avantajımız var bunu devam ettireceğiz" diye konuştu.

0 Yorum

Yorum Yap