• Samsun
  • Son Güncelleme 13:32
Hayri Ülgen; "Samsunspor zirveye oynar" Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

TRT Spor'un usta yorumcusu Hayri Ülgen, SBB TV ekranlarının sevilen programı '55. Dakika'ya' konuk oldu. Samsunspor camiasına seslenen Ülgen, önemli mesajlar verdi. 

TRT Spor'un usta yorumcusu Hayri Ülgen, Samsunspor'un Eyüpspor ile oynadığı karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. SBB TV ekranlarında her Salı akşamı yayınlanan '55.Dakika' programına katılan Hayri Ülgen, Kırmızı-Beyazlı camiaya önemli mesajlar verdi. 

Savunma takviyesi şart

Hayri Ülgen, "Samsunspor'u Eyüpspor maçında çok beğendim. Bu takımın bence forvetten önce iyi bir savunmaya ve hücum yönü yüksek bir orta saha oyuncusuna ihtiyacı olduğunu gördüm. Her şeyden önce Samsunspor'un sezon başından bu kadar çok yemeye hakkı yok" diye konuştu.

 

Samsunspor'un şansı var

Futbolda değişmeyen bir kuralın olduğunu hatırlatan Ülgen, "Eğer bir hedefin varsa her zaman yediğinin bir fazlasını atmak zorundasın. Ben Samsunspor'un devre arasında üç tane savunmanın göbeğinde ve bir tane de orta saha teknik gücü yüksek kanatlara ve Tomane'yi topla buluşturabilecek bir orta saha oyuncusu alınsın bu takım ilk iki den süper lige çıkar. Samsunspor'u Eyüpspor karşıında enine boyuna seyrettim. Benim düşüncem bu yönde" dedi.  
 

0 Yorum

Yorum Yap