• Samsun
  • Son Güncelleme 03:16
Futsalda çeyrek final heyecanı... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Genç Erkekler Futsal İl Birinciliğinde heyecan oynanan dört karşılaşma ile devam etti. 

Genç erkekler futsal il birinciliğinde çeyrek finallere gelindi. Günün ilk maçında Ladik Akpınar Fen Lisesi ile Vezirköprü Anadolu Lisesi karşılaştı. Canik Atatürk Spor Salonu’nda oynanan maçın ilk yarısını 4-1 önde tamamlayan Ladik temsilcisi, ikinci devrede iki gol daha bularak karşılaşmadın 6-1’lik skorla galip ayrılırken çeyrek finale adını yazdırdı. Günün ikinci maçında ise İlkadım 19 Mayıs Anadolu Lisesi ile Tekkeköy Necati Akçağlılar Anadolu Lisesi kozlarını paylaştı.

Büyük çekişmelerin yaşandığı müsabakanın ilk yarısı İlkadım temsilcisinin 2-1’lik üstünlüğü ile sona ererken, ikinci devrede Yağız (2) ve Ahmet’le üç gol daha bulan İlkadım temsilcisi rakibini 5-1’lik skorla mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı. Günün en kritik maçında ise İlkadım Gazi Anadolu Lisesi ile Alaçam Şadiye Muzaffer Turhan Anadolu Lisesi arasında oynandı. Karşılaşmanın ilk yarısı 2-1 Alaçam temsilcisini üstünlüğü ile sona erdi. İkinci devrede baskılı oyun ortaya koyan Gazi Anadolu Lisesi bulduğu iki golle skorda dengeyi sağlarken maçı da penaltılara taşıdı. 

Penaltı atışları sonrasında rakibini 3-1’lik skorla mağlup eden İlkadım Gazi Anadolu Lisesi çeyrek finale çıkan takım oldu. Dünün son maçında da Çarşamba Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Kavak Yaşar Doğu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi karşılaştı. Karşılaşmaya iyi başlayan Çarşamba temsilcisi ilk devreyi 3-1’lik skorla önde tamamladı. Maçın ikinci yarısına da etkili başlayan Çarşamba temsilcisi maçın bitiminde rakibini 4-2’lik skorla yenerek çeyrek finale adını yazdıran 4. takım oldu. 

0 Yorum

Yorum Yap